• Maya & Kim
    Front desk Hostess bij SBS Broadcasting

  • Anouk & Yalda
    Hostess Rederij de Nederlanden

Meer dan een baan

Fun Factor
Het feit dat Attend blijft groeien, hebben we mede aan onze enthousiaste Teammembers te danken. Succes vieren, doen we daarom met het hele team. Regelmatig organiseren we Teamuitjes en borrels. Een leuk moment om je collega′s nog beter te leren kennen.

Ontwikkelen
Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk. We bieden je dan ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Diamond Program
Bij Attend hechten we veel waarde aan jouw inzet! Dat je net dat stapje extra zet voor jouw ontwikkeling en voor de groei van Attend. Als blijk van waardering voor jouw enthousiasme en gastvrijheid hebben wij het exclusieve Diamond Program ontwikkeld. Het programma gaat vanaf de eerste dag dat je bij Attend in dienst komt van start. Wanneer je bovengemiddeld functioneert en aan vastgestelde criteria voldoet, kun je de Diamond of Bright Diamond status verkrijgen. Je wordt hiervoor rijkelijk beloond en krijgt de kans om hogerop te komen in functies waarin je meer verantwoordelijkheid draagt.